0303-379937
Filaregatan 23, 442 34 Kungälv

Bilselects XTRA garanti för ditt fordon

biulselect_garanti_b

Garanti som omfattar de flesta elektriska och mekaniska komponenter

En bilaffär är en stor investering, och för att du som kund skall känna dig extra trygg när du köper bil hos oss tecknar vi alltid 1 månads garanti på alla våran objekt som kostar över 30.000kr. Du kan även uppgradera garantin till 6/12/24 månaders. Vi har ett gott samarbete med Autoconcept som har levererat försäkringar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999. De är ett personligt företag med korta beslutsvägar och en heltäckande försäkringsförmedlare vilket även innefattar professionell skadereglering. De är godkända av Finansinspektionen med tillstånd för verksamhet i hela Norden.
För mer info: Klicka på www.autoconcept.se


Se våra prisvärda garantipaket. Läs mer i foldern till höger.

 

Finansiering

Vi har samarbete med Nordea Finans, Wasa Kredit samt Svea Ekonomi och kan erbjuda marknadens bästa lånevillkor med låg ränta och restvärde uppläggDNB finans har under ett antal år haft en ledande roll som finansbolag i Sverige. Framgången beror huvudsakligen på det nära samarbetet med DNB finans och genom samarbeten med leverantörer. Förmånlig ränta från DNB finans.

Wasa Kredit är ett finansbolag som erbjuder leasing- och avbetalningsfinansiering dels genom samarbetspartners inom bland annat fordonshandel.
För info om månadskostnad klicka in på hemsidan www.wasakredit.se

Saknar du kontantinsatsen på 20% eller vill låna på 0:-kontant för bilen kan vi erbjuda förmånliga lån från Svea ekonomi. Vi har även räntefria lån 0% ränta på bilar upp till 50.000kr. Avbetalningsplanen är 12/18/24 eller 36 månaders. Kontakta säljare för mer info.

Köper du bil av oss ingår det alltid 14 dagars fri ”Trygga mil” helförsäkring genom vårat goda samarbete med Trygg Hansa. TryggaMil är en exklusiv bilförsäkring laddad med flera smarta fördelar. Du får den helt gratis i 14 dagar. Läs mer


Samarbetspartners